Apple-topfolk investerer i Wired Relations

By 
May 24, 2020

Vi er glade for at kunne byde tre investorer velkomne i Wired Relations – Erik Stannow, Kenneth Nielsen og Claus Klein-Ipsen. De har investeret et større beløb i vores virksomhed. Det vigtigste er imidlertid, at de bliver en aktiv del af Wired Relations fremover.

Indtil nu har vi selv finansieret Wired Relations. I lang tid var det sådan, at når vores almindelige arbejdsdag var overstået, mødtes vi på Espresso House og arbejdede på vores ide til langt ud på natten. Målet var at skabe det bedste værktøj til virksomheder, der vil overholde de mange love og regler om privatliv og databeskyttelse. Dette fokus på produktet har nu givet pote med denne fantastiske investering fra tre prominente profiler.

Mange danske IT-iværksættere har hurtigt fokus på at få kapital ind i deres virksomhed. Hos Wired Relations har vi, som beskrevet, valgt en lidt anden tilgang. Vi har selv finansieret produktudviklingen og ansættelsen af de første 10 medarbejdere.

Vi er ekstremt produktfokuserede. Vores analyse er, at køberne af vores produkt er dybt rationelle. Derfor var vi nødt til at have et produkt, som gav en god brugeroplevelse fra starten, og som rent faktisk løste den opgave, det skulle. Det krævede en del aftener og nætter, og senere at vi arbejdede uden løn.

Investorerne har talt med kunderne

Det er lige præcis det fokus på produktet, som nu – midt i corona-krisen – har sikret vores første investorer. Erik Stannow, Kenneth Nielsen og Claus Klein-Ipsen har i alt skudt 5 mio. kroner ind i selskabet.

Erik Stannow siger sådan om investeringen i Wired Relations:

”Jeg tror på de her mennesker. De har fokuseret på at lave et godt produkt, og de har omgivet sig med eksperter på området for at sikre det. Hvis der er noget, jeg har taget med mig fra min tid i Apple, så er det, at man ikke slipper et produkt ud af æsken, før det er helt fantastisk.”

Derfor har han og de øvrige investorer også været rundt hos kunderne, før de tog beslutningen om at investere:

”Det var vigtigt for os at tale med kunderne. Og jeg må sige, at jeg var dybt imponeret over, at de sagde præcis det samme om Wired Relations-produktet, som vi selv sagde. Det imponerede mig,” siger Erik Stannow.

Kloge penge

De nye investorer kommer ikke blot med penge. De bliver alle sammen en aktiv del af virksomheden.

I Wired Relations står vi over for to store opgaver i de kommende to år: Vi skal have flere kunder, og vi skal ind på flere markeder. I dag er vi i Danmark, England, Færøerne og på Island. Men vi har meget større ambitioner end det, og dét skal Erik Stannow og de øvrige investorer hjælpe os med. De kommer med erfaring inden for produktudvikling, salg, internationalisering og partnerskaber. Vi glæder os virkelig til at kunne gøre brug af de kompetencer.

Fakta om Investorerne

  • Erik Stannow: Arbejdede som direktør i Apple i 17 år. Han trak sig tilbage i november 2018 og har siden været investor og bestyrelsesformand i Kaching Retail, en svensk startup, som har rejst mere end 90 mio. danske kroner.
  • Kenneth Nielsen: Har også en fortid i Apple og desuden en direktørstilling i Amazon. Han vendte hjem til Danmark i 2014 som EVP for digitalisering og ecommerce i Salling Group. Siden januar 2020 CDO (Chief Digital Officer) for Dr. Max, en international kæde af apoteker, ejet af en kapitalfond og med base i Prag.
  • Claus Klein-Ipsen har 25 års erfaring med salg og ledelse inden for it-software og it-services med internationale og danske direktørstillinger bl.a. i Thomson Reuters og Sopra Steria.

Fakta om Wired Relations

  • Wired Relations er stiftet af Bobby Nielsen, Gilli Haraldsen og Anders Linemann.
  • Vi udvikler og markedsfører et it-produkt (Software As A Service), som kan hjælpe virksomheder med at overholde de mange regler om privatlivsbeskyttelse, der er blevet indført de senere år. Det drejer sig blandt andet om EU’s GDPR-regler og de amerikanske CCPA-regler.
  • Virksomhederne betaler et månedligt abonnement og har derefter fuld adgang til alle funktioner i produktet.
  • Stifterne har arbejdet på produktet siden foråret 2018, men det er først nu, at vi alle sammen får løn i virksomheden.
  • Målet er mindst en ti-dobling af omsætningen i løbet af 2020 og 2021.
  • Wired Relations har allerede en række større kunder, herunder JP/Politikens Hus, advokathuset Gorissen Federspiel, Red Barnet, Vivino og Atlantic Airways.