Release af Opfølgning på politikker

By 
Flemming Goldbach
January 30, 2024

Hvis politikker, procedure og retningslinjer skal have effekt, skal de aktiveres. Derfor introducerer vi nu 'Opfølgning på Politikker' i Wired Relations løsningen.

Når du øger dine kollegers bevidsthed om din organisations politikker, er det ikke blot en juridisk compliance-øvelse. Det er samtidig et vigtigt skridt imod at opbygge en stærk, etisk og succesfuld organisation. Hvis du sikrer, at du og dine kolleger forstår og overholder politikerne, er I sammen på vej mod at sikre compliance, fremme etisk adfærd, øge produktiviteten og beskytte jeres omdømme.

Med Opfølgning på Politikker-funktionen sikrer du, at de rette mennesker modtager de relevante politikker, og din organisation får det fulde overblik over, hvem der har læst og bekræftet indholdet af jeres politikker.

Opfølgning på Politikker - overblik

Vi har designet Opfølgning på Politikker, så den gør det let og intuitivt at registrere og få bekræftelser på din organisations politikker, procedurer eller retningslinjer. Du kan opbevare politikerne og de øvrige dokumenter enten direkte i vores løsning eller i et eksisterende system. Med ganske få klik, udvælger du den rette målgruppe for politiken, proceduren eller retningslinjen og sender en meddelelse sammen med dokumentet, hvor du beder dem om at læse dokumentet og bekræfte, at de har forstået det.

Med Opfølgning på Politikker får du overblik over, i hvor høj grad dine kolleger er opmærksomme på og har bekræftet din organisations politikker, procedurer og retningslinjer. Du kan bruge dette til at målrette yderligere awareness-initiativer til de rette dele af organisationen og som dokumentation i forbindelse med kontroller og audits.

Dette gør det lettere at styrke dine governance-, risk- og compliance-initiativer i organisationen og gør dine GRC-programmer endnu mere robuste.

XMedicus - som udbyder et innovativt medicinsk system/kliniksystem - benytter Wired Relations. De har prøvet Opfølgning på Politikker siden december og givet os tidlig kunde-feedback:

Opfølgning på Politikker i Wired Relations hjælper mig meget. Det letter mit arbejdsflow i forhold til awareness om vores procedurer, hvilket er nøglen til at opretholde vores certificeringer. Desuden giver det et omfattende overblik og muliggør effektiv opfølgning. Jeg får også den dokumentation, jeg har brug for at dele med revisorer og organisationens ledelse, hvilket forbedrer vores compliance.

Troels Kristensen, Compliance Specialist & DPO, XMedicus

Vil du vide mere om Opfølgning på Politikker i Wired Relations?

Læs mere om Opfølgning på Politikker her

For information omkring licens og priser, klik her